Kunto- ja energiakatselmus

Kunto- ja energiakatselmus

Annamme kattavaa tietoa kiinteistösi korjaustarpeista

ClimaConsult toimii kunto- ja energiakatselmusten asiantuntijana eteläisen Suomen alueella. Suoritamme vanhojen kiinteistöjen kuntokartoituksia ja kuntotutkimuksia. Kartoituksen ja tutkimuksen avulla selvitämme LVIA-kokonaisuuden elinkaariodotuksen sekä korjaustarpeet ja niiden laajuuden. Teemme tarvittaessa myös korjausten hankesuunnitelman ja alustavan korjauskustannuslaskennan. Energiakatselmukset toteuttavat yrityksemme nimetyt katselmoijat, joilla on Motivan LVI- ja S-energiakatselmuskelpuutukset. Katselmus kuuluu energiakatselmusavustuksen piiriin. 

Kunto- ja energiakatselmuksen avulla selvität kiinteistösi tulevaisuuden saneeraustarpeet

Kun tilaat meiltä katselmukset, saat tärkeää tietoa kiinteistösi nykytilanteesta sekä tulevaisuuden kunnostustarpeista. Käymme läpi kiinteistösi putkistot, sisäilman ja rakennusautomaation ja annamme niistä kattavaa tietoa. Katselmuksen avulla saat tietoa kiinteistön saneeraustarpeen ajankohdasta, kiireellisyydestä ja mahdollisista kustannuksista.

Selvitämme muun muassa:

  • Elinkaaren pituuden
  • Korjaustarpeet
  • Korjausten hankesuunnitelman
  • Alustavan korjauskustannuslaskelman

Tarvitsetko lisätietoa?

ClimaConsultin asiantuntijat vastaavat mielellään energiakatselmuksiin sekä kuntotarkistuksiin ja -tutkimuksiin liittyviin kysymyksiin. Meille voit soittaa suoraan tai laittaa viestiä, palvelemme mielellämme.