Referenssit

KOY AVIAN ELÄMÄNKAARIKODIT

Palvelutalo, jossa on tehostettuja palveluasuntoja, hoitolaitoksen asuinhuoneita ja päiväkoti sekä niihin liittyviä tiloja, kuten valmistuskeittiö ym. Rakennuksessa on noin 7300 brm2. Kohteella on LEED ympäristöluokitus. Suunnittelussa on käytetty 3D BIM…

Lue koko referenssi

KAMPIN HUIPPU, KOY KAMPINMÄKI

1923 rakennus valmistui alun perin Frenckellin kirjapainoksi. Kohteessa on tehty täydellinen peruskorjaus ja rakennuksessa on toimistotiloja, lääkärikeskuksen tiloja sekä ravintola katutasossa. Talotekniikassa on huomioitu tilojen muuntojoustavuus ja kohteessa on mm….

Lue koko referenssi

KAMPIN HUIPPU OY KAMPINTALO JA KOY ANNANKATU 32

Kampintalo on toimisto- ja liikekeskus, jossa on mm. lääkärikeskus ja useita muita yrityksiä. Talotekniikassa on huomioitu mm. tilojen muuntojoustavuus. Kohteessa on tehty laaja peruskorjaus ja rakennuksessa on noin 23 800…

Lue koko referenssi

FINAVIA PYSÄKÖINTILAITOS P3

Helsinki-Vantaan lentoasemalla pysäköintilaitos P3 laajennus, jossa on noin 66 000 brm2. Climaconsult Finland Oy on suunnitellut aiemmin myös P3 kantaosan.

RUSKEASUON VARIKKOKIINTEISTÖ OY

Kohteessa on linja-autovarikko ja salibandyhallit sekä erillinen vuorokausihuoltorakennus. Rakennuksessa on noin 17 700 brm2.

FINAVIA PYSÄKÖINTILAITOS P5

Helsinki-Vantaan lentoasemalla pysäköintilaitos P5 laajennus, jossa on noin 76 000 brm2. Suunnittelussa on käytetty 3D BIM tietomallinnusta.

POHJOLAN LIIKENNE

Rakennus on linja-autovarikko ja Pohjolan Liikenne Oy:n pääkonttori. Rakennuksessa on noin 5500 brm2. Suunnittelussa on käytetty 3D BIM tietomallinnusta.

AS OY HENTTAAN PUISTOKATU 16

Asuinkerrostalo, jossa on noin 6200 brm2. Suunnittelussa on käytetty 3D BIM tietomallinnusta.

1 2 3 5